Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



08 d’abril 2017

"Hell Bent For Leather" Art Exhibition.


Parliament Tattoo Studio ha unit forces amb Judas Priest donant com a resultat "Hell Bent For Leather", una exposició de jaquetes de cuir pintades a mà per alguns dels artistes del tatuatge més famosos  del món, amb motius inspirats en els àlbums i els títols de les cançons dels Sacerdots. Cada artista participant ha seleccionat el seu àlbum preferit o la seva cançó favorita a partir de la qual ha creat la seva obra d'art, pintant directament sobre l’esquena de la jaqueta amb pintura acrílica. Cada peça representa hores de treball meticulós que ha donat com a resultat algunes de les més emocionants obres de metall pesat mai abans produïdes.
Aquestes peces úniques s’exposaran el divendres 5 de maig a l'Edifici Provender, al cor del barri de Camden (l'entrada serà gratuïta). Els visitants a l'exposició "Hell Bent For Leather" no només tindran l'oportunitat de veure aquestes obres inèdites, sinó que també podran comprar merchandising de Judas Priest (els diners obtinguts seran donats pels Priest a diverses causes benèfiques). Posteriorment, les jaquetes es dirigiran a la prestigiosa Brighton Tattoo Convention.
Finalment, les peces de roba seran subhastades on line, juntament amb un certificat d'autenticitat signat per Judas Priest, i els diners seran donats al Teenage Cancer Trust i al Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund. L'exposició espera recaptar tants diners com sigui possible per a les dues organitzacions benèfiques.